Рецептури Рецептури

Тістечка

Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.

Деліс Айріш-Айворі з нотками солоної карамелі

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з нотками солоної карамелі та ірландської кави.

Деліс Айворі молочно-горіховий

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко молочно-горіховим смаком.

Деліс Айворі-фундук

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з шоколадно-фундучною начинкою.

Деліс Блек темний

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з білою начинкою.

Десерт Мокко

Вишуканий десерт з нотами шоколаду та кави.

Еклер

Легка та хрустка основа для виготовлення витончених десертів. Базова рецептура без заварювання.

Голландський сирник

Ніжне йогуртово-сирне тістечко.

Міні еклери паризькі

Міні еклери, легке та хрустке тісто.

Міні еклери Пастель

Міні еклерчики з молочно-білою кремовою начинкою зі смаком білого шоколаду та ніжним пастельним декором.

Профітролі Білий оксамит

Заварні тістечка, наповнені ніжним білим кремом. Начинка виходить шовковистою, делікатно солодкою і добре тримає форму. Зверху профітролі щедро вкриті білою шоколадною глазур’ю, яка застигає блискучим шаром, додаючи цим тістечкам елегантності та смакової глибини.

Профітролі Чорний оксамит

Профітролі з шоколадно-вершковим кремом у шоколадній глазурі - елегантний десерт із французьким характером.

Птіфур Айлен

Неможливо встояти перед спокусою скуштувати неймовірне смачне тістечко з ягідно йогуртовим фаджем.