

Тістечка
Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.
Деліс Айріш-Айворі з нотками солоної карамелі
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з нотками солоної карамелі та ірландської кави.
Деліс Айворі молочно-горіховий
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко молочно-горіховим смаком.
Деліс Айворі-фундук
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з шоколадно-фундучною начинкою.
Деліс Блек темний
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з білою начинкою.
Десерт Мокко
Вишуканий десерт з нотами шоколаду та кави.
Еклер
Легка та хрустка основа для виготовлення витончених десертів. Базова рецептура без заварювання.
Голландський сирник
Ніжне йогуртово-сирне тістечко.
Міні еклери паризькі
Міні еклери, легке та хрустке тісто.
Міні еклери Пастель
Міні еклерчики з молочно-білою кремовою начинкою зі смаком білого шоколаду та ніжним пастельним декором.
Профітролі Білий оксамит
Заварні тістечка, наповнені ніжним білим кремом. Начинка виходить шовковистою, делікатно солодкою і добре тримає форму. Зверху профітролі щедро вкриті білою шоколадною глазур’ю, яка застигає блискучим шаром, додаючи цим тістечкам елегантності та смакової глибини.
Профітролі Чорний оксамит
Профітролі з шоколадно-вершковим кремом у шоколадній глазурі - елегантний десерт із французьким характером.
Птіфур Айлен
Неможливо встояти перед спокусою скуштувати неймовірне смачне тістечко з ягідно йогуртовим фаджем.