Блонді Брауні
Блонді Брауні
Блонді - це брауні з білим шоколадом. Солодкий і ніжний, наповнений ароматом ванілі.
Тісто
| 0,250 кг | Тринідад Вайт | |
| 0,100 кг | Масло вершкове 82,5% | |
| 0,130 кг | Цукор | |
| 0,030 кг | Сухе молоко 1,5% | |
| 0,125 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 0,250 кг | Яйця | |
| 0,004 кг | Сіль | |
| 0,001 кг | Ванілін | 
Спосіб приготування
Тісто: 
- Розтопити вершкове масло і Тринідад Вайт.
 - Додати сухе молоко, ванілін та перемішати вінчиком.
 - Відокремити жовтки від білків.
 - Жовтки додати у шоколадну масу та перемішати до утворення еластичної консистенції. Додати борошно і замісити тісто.
 - Білки збити з цукром та сіллю до стійкого консистенції.
 - 1/2 частину білків додати в тісто та перемішувати лопаткою до утворенні однорідної маси. Додати другу частину білків і ретельно перемішати.
 
Параметри випікання: Випікати при температурі 140°С протягом 40 хв. 
Прикрасити цукровою пудрою за бажанням.
                