

Донат Ванільний берег
Донат Ванільний берег
Кексовий донат з ванільними нотками, покритий білим шоколадом.
Тісто
1,000 кг | Айворі Вельвет | |
0,400 кг | олія соняшникова | |
0,420 кг | яйця | |
0,230 кг | вода |
Покриття
0,300 кг | Сатіна Вайт | |
0,300 кг | Чоколіна Вайт |
Спосіб приготування
Тісто:
- Збити всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування:
- Тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 40 г.
Параметри випікання:
- Температура випікання 185°C.
- Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття:
- Розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Чоколіною Вайт до однорідної маси.
- Покрити вироби (робоча температура 35°C).
- Декорувати за бажанням.
- Охолодити.
