Рецептури Рецептури

Брауні Тімінда

Чудова комбінація шоколаду з прянощами. Цей брауні стане улюбленим тістечком ваших клієнтів.

Тісто

0,200 кг   Маргарин
0,200 кг   Трінідад Дарк
0,400 кг   Цукор
0,200 кг   Борошно пшеничне в/г
0,200 кг   Яйця
0,060 кг   Какао порошок DB82
0,003 кг   Мускатний горіх мелений
0,003 кг   Імбир мелений

Спосіб приготування

Тісто:
  • Розтопити маргарин та Тринідат Дарк.
  • Змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості (використовуйте бітер - робочий орган плоскої форми).
  • Тісто викласти у форму 20Х25 см.
Параметри випікання:
  • Ротаційна піч: 160°C протягом 30-32 хв.
  • Подова піч:175°C протягом 30-35 хв.

Більше

Шоколад чудово комбінується з натуральними ароматизаторами: бренді, ром, лаванда, імбир, м'ята. 

Брауні Тімінда