Рецептури Рецептури

Донат Чоко бомб

Кексовий донат з соковитою структурою та приємним смаком чорного шоколаду, покритий шоколадно-фундучною помадкою.

Тісто

1,140 кг   Блек Вельвет
0,228 кг   олія соняшникова
0,456 кг   яйця
0,456 кг   вода

Покриття

0,300 кг   Сатіна Мілк
0,300 кг   Маестро Чоко Фундук

Спосіб приготування

Тісто:

  • Збити всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси. 

Формування:

  • Тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г. 

Параметри випікання:

  • Температура випікання 185°C.
  • Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття:

  • Розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Маестро Чоко Фундук до однорідної маси.
  • Покрити вироби (робоча температура 35°C).
  • Декорувати за бажанням.
  • Охолодити.
Донат Чоко бомб