Донат Чоко бомб
Донат Чоко бомб
Кексовий донат з соковитою структурою та приємним смаком чорного шоколаду, покритий шоколадно-фундучною помадкою.
Тісто
| 1,140 кг | Блек Вельвет | |
| 0,228 кг | олія соняшникова | |
| 0,456 кг | яйця | |
| 0,456 кг | вода | 
Покриття
| 0,300 кг | Сатіна Мілк | |
| 0,300 кг | Маестро Чоко Фундук | 
Спосіб приготування
Тісто:
- Збити всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси.
 
Формування:
- Тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г.
 
Параметри випікання:
- Температура випікання 185°C.
 - Тривалість випікання: 15-20 хв.
 
Покриття:
- Розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Маестро Чоко Фундук до однорідної маси.
 - Покрити вироби (робоча температура 35°C).
 - Декорувати за бажанням.
 - Охолодити.
 
                