![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Донат мускатний
Донат мускатний
Кексовий донат з пряними нотками, покритий молочним шоколадом.
Тісто
1,200 кг | Мускатний кекс | |
0,360 кг | олія соняшникова | |
0,360 кг | яйця | |
0,360 кг | вода |
Покриття
0,450 кг | Сатіна Мілк | |
0,045 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 45 г.
Параметри випікання:
Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття: розтопити глазур Сатіну Мілк до 40°C, додати олію (10 %). Перемішати до однорідної маси та покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати за бажанням. Охолодити.
![Донат мускатний](https://www.zeelandia.ua/recipes/keksy/donat-muskatnyy/@@images/image-400-3f1b9a331e6eb5d986f349824eebe673.png)