Рецептури Рецептури

Донат цитрусовий

Кексовий донат з лимонними нотками, покритий білим шоколадом.

Тісто

1,150 кг   Лимонний кекс
0,402 кг   олія соняшникова
0,402 кг   яйця
0,173 кг   вода

Покриття

0,300 кг   Сатіна Вайт
0,300 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси. 

Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 40 г. 

Параметри випікання: 

Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Чоколіною Вайт шоколад до однорідної маси. Покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати за бажанням. Охолодити.

Донат цитрусовий