![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Донат цитрусовий
Донат цитрусовий
Кексовий донат з лимонними нотками, покритий білим шоколадом.
Тісто
1,150 кг | Лимонний кекс | |
0,402 кг | олія соняшникова | |
0,402 кг | яйця | |
0,173 кг | вода |
Покриття
0,300 кг | Сатіна Вайт | |
0,300 кг | Чоколіна Вайт шоколад |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 40 г.
Параметри випікання:
Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття: розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Чоколіною Вайт шоколад до однорідної маси. Покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати за бажанням. Охолодити.
![Донат цитрусовий](https://www.zeelandia.ua/recipes/keksy/donat-tsytrusovyy/@@images/image-400-e5190cb8505dd8bdfdccd886e4f5c669.png)