Рецептури Рецептури

Донат оксамитовий сезон

Кексовий донат з нотками ірландської кави, покритий помадкою зі смаком солоної карамелі.

Тісто

1,000 кг   Айріш Вельвет
0,400 кг   олія соняшникова
0,420 кг   яйця
0,230 кг   вода

Покриття

0,300 кг   Сатіна Вайт
0,300 кг   Чоколіна зі смаком солоної карамелі

Спосіб приготування

Тісто: збити всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси. 

Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 40 г. 

Параметри випікання:

Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Чоколіною зі смаком солоної карамелі до однорідної маси. Покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати за бажанням. Охолодити.

Донат оксамитовий сезон