![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Донат оксамитовий сезон
Донат оксамитовий сезон
Кексовий донат з нотками ірландської кави, покритий помадкою зі смаком солоної карамелі.
Тісто
1,000 кг | Айріш Вельвет | |
0,400 кг | олія соняшникова | |
0,420 кг | яйця | |
0,230 кг | вода |
Покриття
0,300 кг | Сатіна Вайт | |
0,300 кг | Чоколіна зі смаком солоної карамелі |
Спосіб приготування
Тісто: збити всі компоненти протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 40 г.
Параметри випікання:
Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття: розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Чоколіною зі смаком солоної карамелі до однорідної маси. Покрити вироби (робоча температура 35°C). Декорувати за бажанням. Охолодити.
![Донат оксамитовий сезон](https://www.zeelandia.ua/recipes/keksy/donat-oksamytovyy-sezon/@@images/image-400-872264958f95eabf525ac587d360a501.png)