![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Брауні Мускат
Брауні Мускат
Брауні з витонченим ароматом кориці, гвоздики та імбиру на молочному шоколаді Тринідад.
Тісто
0,200 кг | Мускатний кекс | |
0,100 кг | Глюкоза кристалічна | |
0,020 кг | Борошно рисове | |
0,133 кг | Яйця | |
0,100 кг | Масло вершкове 82.5% | |
0,080 кг | Фрешкіпер | |
0,200 кг | Тринідад Мілк |
Спосіб приготування
Тісто:
- М'яке вершкове масло змішати з усіма компонентами, окрім шоколаду, та замісити тісто плоским бітером.
- В кінці додати розтоплений шоколад.
- Готове тісто викласти у підготовлені форми.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 170°C.
Ротаційна піч: температура випікання 160°C.
Тривалість випікання: протягом 33 хв.
![Брауні Мускат](https://www.zeelandia.ua/recipes/tistiechka/brauni-muskat/@@images/image-400-4f3362f31760c392d97f0ee19245ae3b.jpeg)