Рецептури Рецептури

Брауні Мускат

Брауні з витонченим ароматом кориці, гвоздики та імбиру на молочному шоколаді Тринідад.

Тісто

0,200 кг   Мускатний кекс
0,100 кг   Глюкоза кристалічна
0,020 кг   Борошно рисове
0,133 кг   Яйця
0,100 кг   Масло вершкове 82.5%
0,080 кг   Фрешкіпер
0,200 кг   Тринідад Мілк

Спосіб приготування

Тісто:

  • М'яке вершкове масло змішати з усіма компонентами, окрім шоколаду, та замісити тісто плоским бітером.
  • В кінці додати розтоплений шоколад.
  • Готове тісто викласти у підготовлені форми.


Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 170°C.
Ротаційна піч: температура випікання 160°C.
Тривалість випікання: протягом 33 хв.

Брауні Мускат