Рецептури Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.

Хліб білий Французький

Хліб з технологією нічного холодного бродіння на заквасці з насиченим смаком та ароматом, вологим м'якушем та ароматною шкоринкою.

Хліб темний Польський

Хліб з використанням технології нічного холодного бродіння. На заварці на житньому борошні, житніх солодах та пікантній композиції прянощів, з сиропом чорноплідної горобини та чорної патоки, та заквасці.

Хліб заварний з пажитиком

Хрустка шкоринка, ароматний крупнопористий м’якіш, унікальний смак створені за стародавніми рецептами у поєднанні з сучасними технологіями виробництва. Скибочки хліба смакують ще краще у поєднанні з незвичайними начинками. Наприклад, приготуйте сендвіч зі шматочками свинини, салату зі свіжої капусти, моркви, заправлений майонезом та кільцями смаженої цибулі. Такий хліб точно не буде довго залежуватись на полицях магазину, тому що кожен захоче приготувати з ним свій смачний сендвіч.

Хліб Талсі

Завжди відрізайте більше ніж шматочок! Адже хліб такий смачний та ароматний. До того ж сьогодні він є основним продуктом харчування. На сніданок, в обідній час, чи ввечері, з супом або салатом, до м’яса, насправді в будь-який час, цей хліб просто незамінний. Любов з першого шматочка! Додайте до скибочки хліба сир, шматочки авокадо та полуниці… Хоча вибір завжди за вами. Спробуйте поєднати зі своїми улюбленими смаками!

Хліб Гарбузовий

Гарбузовий хліб збагачений кукурудзяним борошном, висівками та авторською композицією прянощів, а також сиропом, де гарбузово-морквяне смузі поєднується з ячмінно-солодовим екстрактом та закваскою.

Хліб голландський Grano Nature

Смачний хліб з ароматною шкоринкою та вологим насиченим зернами м'якішем.

Хліб Ремісничий

Веганський продукт. Не містить інгредієнтів тваринного походження. Насичений екструдованими зернами сої м’якіш.

Хліб По-домашньому

Веганський продукт. Не містить інгредієнтів тваринного походження. Хліб насичений зернами, темний багато-зерновий м'якіш, тонкий солодово-пряний аромат.

Хліб Фермерський

Вегетаріанський хліб. Важкий німецький вид хліба з солодовим ароматом та темним, насиченим зернами м'якішом.

Тостовий хліб Айова

Класична лінійка тостових хлібів з американським ДНК.

Тостовий хліб Невада

Класична лінійка тостових хлібів з американським ДНК.

Тостовий хліб Орегон

Класична лінійка тостових хлібів з американським ДНК.