Рецептури Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.

Хліб Bon Matin

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, насіння льону, сушена журавлина. Низький глікемічний індекс 48, високий вміст клітковини.

Хліб Bon Noir

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, 5 супер злаків: кіноа, чіа, льон, соняшник, рижій. Джерело вітамінів B1, E, ароматний солод і заварка на хмелю.

Хліб Датський

Хліб екстрасолодовий із зерновим наповненням кіноа, чіа, льон, соняшник, рижій - рекордна кількість рослинного білку, клітковини, вітамінів та мінералів, корисних вуглеводів та жирів.

Хліб Десертний

Ніжний вологий м'якіш з солодовим смаком хліба та вкрапленнями родзинок і журавлини. Смакує до перших страв та бутербродів.

Хліб Фенугрек

Заварний темний хліб на заварці на житньому борошні, ферментованому житньому солоді, житньо-солодовому екстракті, патоці та мелясі, та заквасці.

Хліб Фермерський

Вегетаріанський хліб. Важкий німецький вид хліба з солодовим ароматом та темним, насиченим зернами м'якішом.

Хліб Гарбузовий

Гарбузовий хліб збагачений кукурудзяним борошном, висівками та авторською композицією прянощів, а також сиропом, де гарбузово-морквяне смузі поєднується з ячмінно-солодовим екстрактом та закваскою.

Хліб голландський Grano Nature

Смачний хліб з ароматною шкоринкою та вологим насиченим зернами м'якішем.

Хліб гречано-овочевий Веггі

Багатогранний смак, високий вміст клітковини та протеїнів.

Хліб Голден

Хліб молочний з насиченим вологим м'якушем.

Хліб Каркасон

Хліб на заварці та заквасці з використанням супер злакового асорті. У формі міста-фортеці. У виробі чудово розкриваються 4 смаки: солодовий, горіховий, сливовий, смак хмелю.

Хліб картопляний Селянський

Смачний, ароматний, довго зберігає свіжість та соковитість.