Рецептури Рецептури

Хліб Фермерський

Вегетаріанський хліб. Важкий німецький вид хліба з солодовим ароматом та темним, насиченим зернами м'якішом.

Тісто

37,500 кг   борошно пшеничне в/г
37,500 кг   борошно пшеничне цільнозернове
25,000 кг   Паноплюс Кернеброд
3,000 кг   Ферменто Форте
1,000 кг   Нордікс Супер Нью
2,500 кг   дріжджі пресовані
2,300 кг   сіль
60,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості тістоміса. Попереднє бродіння 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Вага тістової заготовки 0,400 кг на форму колодязь (діаметр 11 см, висота 10 см) та 0,450 кг на овальну форму (об'ємом 1,2 кг). Сформувати та покласти у форми. Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при температурі 35-37°C та відносній вологості 75-80%.

Параметри випікання:

Випікати з подачею пари.

Подова піч: температура випікання 230-210°C.

Ротаційна піч: температура випікання 220-200°C.

Час випікання 15-20 хв.

Хліб Фермерський