Рецептури Рецептури

Хліб Каркасон

Хліб на заварці та заквасці з використанням супер злакового асорті. У формі міста-фортеці. У виробі чудово розкриваються 4 смаки: солодовий, горіховий, сливовий, смак хмелю.

Рецептура

Група Вага / Об’єм
борошно пшеничне в/г 1,000
Живі зерна Дарк 0,250
Рута Рай 0,010
Джеммі Лайт Угорська слива 0,050
сіль 0,020
дріжджі пресовані 0,040
грецький горіх 0,100
вода 0,400
Сідмікс 0,100
манна крупа 0,050

Спосіб приготування

Заміс тіста: 4 хв. на 1-й шв. + 6 хв. на 2-ій. Температура тіста 27-28°С. Попереднє бродіння - 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на рівну кількість заготовок по 480 г та 70 г.  Заокруглити заготовки, віддекорувати зерновою посипкою чи манною крупою та залишити для релаксації на 5 хв. Велику заготовку поділити скалкою навхрест та покласти по центру маленьку заготовку.  Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 50-60 хв. у вистійній шафі.
*Декорувати виріб можна Сідмікс чи манною крупою.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: 230-210°C із паро зволоженням.

Тривалість випікання 20-22 хв.

На початку випікання подаємо пар.

 

Ротаційна піч: 220-200°C із паро зволоженням.

Тривалість випікання 18-20 хв.

 

Хліб Каркасон