Рецептури Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.

Хліб Швейцарський

Темний заварний хліб з пікресленою кислинкою у поєднанні з солодкістю. Можна заморожувати.

Хліб Селянський

Пшеничний хліб з об'ємним м'якушем та тонкою хрусткою шкоринкою.

Хліб Скандинавський

Хліб із соковитим пористим м'якушем, наповнений насінням льону та соняшнику.

Хліб Талсі

Завжди відрізайте більше ніж шматочок! Адже хліб такий смачний та ароматний. До того ж сьогодні він є основним продуктом харчування. На сніданок, в обідній час, чи ввечері, з супом або салатом, до м’яса, насправді в будь-який час, цей хліб просто незамінний. Любов з першого шматочка! Додайте до скибочки хліба сир, шматочки авокадо та полуниці… Хоча вибір завжди за вами. Спробуйте поєднати зі своїми улюбленими смаками!

Хліб темний Польський

Хліб з використанням технології нічного холодного бродіння. На заварці на житньому борошні, житніх солодах та пікантній композиції прянощів, з сиропом чорноплідної горобини та чорної патоки, та заквасці.

Хліб Тостовий

Дрібнопористий м'якіш та тонка ароматна шкоринка.

Хліб Трипільський

Житньо-пшеничний хліб з яскраво-вираженим солодовим смаком та соковитим м'якушем.

Хліб Веггі Ферменто

Зерново-овочевий хліб на заквасці, збагачений вмістом голозерного вівса та соцевиці.

Хліб Вітал

Не лише смачний, а й корисний хліб збагачений багатозерновим наповненням.

Хліб заварний з пажитником

Хрустка шкоринка, ароматний крупнопористий м’якіш, унікальний смак створені за стародавніми рецептами у поєднанні з сучасними технологіями виробництва. Скибочки хліба смакують ще краще у поєднанні з незвичайними начинками. Наприклад, приготуйте сендвіч зі шматочками свинини, салату зі свіжої капусти, моркви, заправлений майонезом та кільцями смаженої цибулі. Такий хліб точно не буде довго залежуватись на полицях магазину, тому що кожен захоче приготувати з ним свій смачний сендвіч.

Хліб злаковий

Багатозерновий хліб.

Хлібець Щедрий

Продовгувата форма виробу з відкритим гребінцем, пористий м’якіш, виражений аромат та зернове наповнення.