Хліб Датський
Хліб Датський
Хліб екстрасолодовий із зерновим наповненням кіноа, чіа, льон, соняшник, рижій - рекордна кількість рослинного білку, клітковини, вітамінів та мінералів, корисних вуглеводів та жирів.
Тісто
| 0,650 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,350 кг | борошно житнє обдирне | |
| 0,600 кг | Живі Зерна Дарк | |
| 0,002 кг | коріандр мелений | |
| 0,050 кг | дріжджі пресовані | |
| 0,010 кг | Рута Рай | |
| 0,006 кг | Альфа Бейс | |
| 0,035 кг | сироп глюкозно-фруктозний | |
| 0,060 кг | екстракт житньо-солодовий | |
| 0,025 кг | Аромальт Темний | |
| 0,010 кг | солод житній ферментований | |
| 0,028 кг | сіль | |
| 0,630 кг | вода |
Покриття
| 0,050 кг | вівсяні пластівці |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі інгредієнти разом та замісити тісто: 5 хв. на 1-й швидкості, потім 5 хв. на 2-й швидкості. Температура тіста 25-27°С. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. в умовах цеху. Сформувати заготовки вагою по 370 г та викласти в металеві форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75% протягом 60-70 хв.
Параметри випікання:
Подова піч: 220-210°C
Тривалість випікання: 33-35 хв.
Ротаційна піч: 220-200°C
Тривалість випікання: 28-30 хв.
