Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.

Sort on:
1 2 3 4
Хліб Тостовий

Дрібнопористий м'якіш та тонка ароматна шкоринка.

Батон Преміальний

Ніжний дробнопористий м'якіш з ванільними нотками.

Молочний тостовий хліб Хоккайдо

Справжній смак Японії в неймовірно ніжному молочному тості Хоккайдо.

Хліб Веггі Ферменто

Зерново-овочевий хліб на заквасці, збагачений вмістом голозерного вівса та соцевиці.

Хліб гречано-овочевий Веггі

Багатогранний смак, високий вміст клітковини та протеїнів.

Хліб багатозерновий Веггі

Збагачений смак та аромат завдяки зерново-овоченим включенням.

Хліб Фрутті Абрикосовий

Неповторний фруктовий смак та аромат, солодкий смак без додавання цукру.

Хліб темний Фрутті

Приємна текстура зернових вкраплень.

Хліб Десертний

Ніжний вологий м'якіш з солодовим смаком хліба та вкрапленнями родзинок і журавлини. Смакує до перших страв та бутербродів.

Батон Крафен

Ніжний дрібнопористий м'якіш, легко нарізати, не кришиться.

Хліб Датський

Хліб екстрасолодовий із зерновим наповненням кіноа, чіа, льон, соняшник, рижій - рекордна кількість рослинного білку, клітковини, вітамінів та мінералів, корисних вуглеводів та жирів.

Північноєвропейський

Хліб з насиченим солодовим смаком, притаманний фінським хлібам, та зерновим наповненням, збагачений вітамінами та мінералами, корисними вуглеводами та жирами.

1 2 3 4