Рецептури Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.

Тостовий хліб Нью-Мексико

Овочево-зернова лінійка тостових хлібів з американським ДНК.

Тостовий хліб Колорадо

Овочево-зернова лінійка тостових хлібів з американським ДНК.

Тостовий хліб Канзас

Овочево-зернова лінійка тостових хлібів з американським ДНК.

Хліб Bon Matin

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, насіння льону, сушена журавлина. Низький глікемічний індекс 48, високий вміст клітковини.

Хліб Bon Legume

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, голозерний овес, сочевиця, кунжут, насіння гірчиці, морква та пряна цибуля. Джерело вітамін B1 (15% добової норми), ароматний та смачний.

Хліб Bon Noir

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, 5 супер злаків: кіноа, чіа, льон, соняшник, рижій. Джерело вітамінів B1, E, ароматний солод і заварка на хмелю.

Хліб Тостовий

Дрібнопористий м'якіш та тонка ароматна шкоринка.

Батон Преміальний

Ніжний дробнопористий м'якіш з ванільними нотками.

Молочний тостовий хліб Хоккайдо

Справжній смак Японії в неймовірно ніжному молочному тості Хоккайдо.

Хліб Веггі Ферменто

Зерново-овочевий хліб на заквасці, збагачений вмістом голозерного вівса та соцевиці.

Хліб гречано-овочевий Веггі

Багатогранний смак, високий вміст клітковини та протеїнів.

Хліб багатозерновий Веггі

Збагачений смак та аромат завдяки зерново-овоченим включенням.