Рецептури Рецептури

Хліб Голден

Хліб молочний з насиченим вологим м'якушем.

Тісто

50,000 кг   борошно пшеничне в/г
50,000 кг   борошно житнє обдирне
35,000 кг   Голден Нектар
3,000 кг   екстракт житньо-солодовий темний
5,000 кг   дріжджі пресовані
6,000 кг   сухе молоко 1,5%
2,400 кг   сіль
1,000 кг   Нордікс Супер Нью
1,500 кг   Альфа Бейс
55,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Загальний заміс тіста: 5 хв. на 1-й швидкості та 5-7 хв. на 2-й швидкості. Температура тіста 27-29°С. Тривалість бродіння тіста 20-30 хв. Поділити тісто на шматки потрібної ваги (0,500 кг тіста на форму 1,300 л), Кінцеве вистоювання 120-150 хв. (залежно від маси тістової заготовки). при температурі 35°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням нанести один повздовжній надріз.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання верх 230°С, низ 210°С протягом 22-25 хв. (залежить від маси тістової заготовки), Ротаційна піч при температурі 230-220°С протягом 25 хв. з подачею пари на початку випікання. Час випікання може змінюватися взалежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Хліб Голден