Рецептури
Хліб Bon Noir

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, 5 супер злаків: кіноа, чіа, льон, соняшник, рижій. Джерело вітамінів B1, E, ароматний солод і заварка на хмелю.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне цільнозернове
0,200 кг   Суміш Ягеллонська Фрі
0,500 кг   Живі зерна Дарк
0,005 кг   сіль
0,030 кг   дріжджі пресовані
0,700 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-7 хв. на 2-ій швидкості. Бродіння тіста 50-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,570 кг. Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 70-75%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 250-220°С протягом 23-25 хв. з парозволоженням.

Більше

Хліб Bon Noir