Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, нарізних видах борошна тощо.

Сортувати за
Хліб Селянський

Пшеничний хліб з об'ємним м'якушем та тонкою хрусткою шкоринкою.

Хліб Керрот

Натуральний продукт, апетитний, запашний, приємний на смак та привабливий зовні зерновий морквяний хліб.

Хліб Морквяний

Цільнозерновий хліб має легку вологу структуру м\якішу збагачену міксом різноманітного насіння та моркви.

Хлібець Сіціліано

Хлібець з "присмаком" італійського сонця, томатів, паприки та спецій.

Хліб томатний Франческо Фаворіто

Хліб містить шматочки натуральних сушених томатів та паприки, різноманітні трави та спеції.

Хлібець Щедрий

Продовгувата форма виробу з відкритим гребінцем, пористий м’якіш, виражений аромат та зернове наповнення.

Римські булочки Чіріоли

Булочки у вигляді кавового зерна або зерна пшеничі з характерно хрусткою шкоринкою та зерновим наповненням.

Хліб Каркасон

Хліб на заварці та заквасці з використанням супер злакового асорті. У формі міста-фортеці. У виробі чудово розкриваються 4 смаки: солодовий, горіховий, сливовий, смак хмелю.

Хліб Прибалтійський

Хліб подовий темний на хмелевій заквасці, насичений смак, наближений до заварних сортів хліба, щільний, вологий, затемнений м'якіш.

Хліб Арарат

Хліб заварний формовий зі смаком хмелю, спецій та зерен. Можна випікати трикутної форми, у формі колодязя чи продовговатої форми.