Хліб
Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.
Лаваш
Прісний хліб у вигляді коржа із пшеничного борошна, найкраще підходить для створення обгорнених у корж бутербродів.
Хліб Трипільський
Житньо-пшеничний хліб з яскраво-вираженим солодовим смаком та соковитим м'якушем.
Хліб Оулу
Житньо-пшеничний заварний хліб.
Хліб Крафтяр
Хліб з насиченим солодовим смаком, збагачений зернами.
Хліб Голден
Хліб молочний з насиченим вологим м'якушем.
Хліб Швейцарський
Темний заварний хліб з пікресленою кислинкою у поєднанні з солодкістю. Можна заморожувати.
Хліб Шляхетний
Хліб з ароматним вологим м'якушем з нотками коріандру. Виріб можна заморожувати.
Хліб Одеса-мама
Хліб десертний житньо-пшеничний з горіхами, родзинками, курагою та журавлиною.
Хліб Куршевель
Хліб заварний темний з пажитником та сиром.
Хліб злаковий
Багатозерновий хліб.
Хліб Фенугрек
Заварний темний хліб на заварці на житньому борошні, ферментованому житньому солоді, житньо-солодовому екстракті, патоці та мелясі, та заквасці.
Чіабатта житня
Чіабатта з яскравим смаком та ароматом на заварці на житньому борошні, ферментованому житньому солоді, житньо-солодовому екстракті, патоці та месясі, та заквасці.