Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, нарізних видах борошна тощо.

Сортувати за
1 2
Хліб багатозерновий Веггі

Збагачений смак та аромат завдяки зерново-овоченим включенням.

Хліб Фрутті Абрикосовий

Неповторний фруктовий смак та аромат, солодкий смак без додавання цукру.

Хліб темний Фрутті

Приємна текстура зернових вкраплень.

Хліб Десертний

Ніжний вологий м'якіш з солодовим смаком хліба та вкрапленнями родзинок і журавлини. Смакує до перших страв та бутербродів.

Батон Крафен

Ніжний дрібнопористий м'якіш, легко нарізати, не кришиться.

Хліб Датський

Хліб екстрасолодовий із зерновим наповненням кіноа, чіа, льон, соняшник, рижій - рекордна кількість рослинного білку, клітковини, вітамінів та мінералів, корисних вуглеводів та жирів.

Північноєвропейський

Хліб з насиченим солодовим смаком, притаманний фінським хлібам, та зерновим наповненням, збагачений вітамінами та мінералами, корисними вуглеводами та жирами.

Хліб Марафон

Супер корисний зерновий хліб на заквасці з низьким глійкемічним індексом.

Хліб Селянський

Пшеничний хліб з об'ємним м'якушем та тонкою хрусткою шкоринкою.

Хліб Керрот

Натуральний продукт, апетитний, запашний, приємний на смак та привабливий зовні зерновий морквяний хліб.

Хліб Морквяний

Цільнозерновий хліб має легку вологу структуру м\якішу збагачену міксом різноманітного насіння та моркви.

Хлібець Щедрий

Продовгувата форма виробу з відкритим гребінцем, пористий м’якіш, виражений аромат та зернове наповнення.

1 2