Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, нарізних видах борошна тощо.

Сортувати за
1 2
Хліб Bon Matin

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, насіння льону, сушена журавлина. Низький глікемічний індекс 48, вискоий вміст клітковини.

Хліб Bon Fruit

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, родзинки та курага, овес, амарант, соя, льон, насіння соняшника та гарбуза, джерело фосфору (15% добової норми), без доданого цукру.

Хліб Bon Legume

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, голозерний овес, соцевиця, кунжут, насіння гірчиці, морква та пряна цибуля. Джерело вітамін B1 (15% добової норми), ароматний та смачний.

Хліб Bon Noir

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, 5 супер злаків: кіноа, чіа, льон, соняшник, рижій. Джерело вітамінів B1, E, ароматний солод і заварка на хмелю.

Хліб Тостовий

Дрібнопористий м'якіш та тонка ароматна шкоринка.

Батон Преміальний

Ніжний дробнопористий м'якіш з ванільними нотками.

Молочний тостовий хліб Хоккайдо

Справжній смак Японії в неймовірно ніжному молочному тості Хоккайдо.

Хліб Веггі Ферменто

Зерново-овочевий хліб на заквасці, збагачений вмістом голозерного вівса та соцевиці.

Хліб гречано-овочевий Веггі

Багатогранний смак, високий вміст клітковини та протеїнів.

Хліб багатозерновий Веггі

Збагачений смак та аромат завдяки зерново-овоченим включенням.

Хліб Фрутті Абрикосовий

Неповторний фруктовий смак та аромат, солодкий смак без додавання цукру.

Хліб темний Фрутті

Приємна текстура зернових вкраплень.

1 2