Хліб Гарбузовий
Хліб Гарбузовий
Гарбузовий хліб збагачений кукурудзяним борошном, висівками та авторською композицією прянощів, а також сиропом, де гарбузово-морквяне смузі поєднується з ячмінно-солодовим екстрактом та закваскою.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
40,000 кг | ЛЕКВАР Сонячний бурштин | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,500 кг | дріжджі пресовані | |
4,000 кг | олія соняшникова | |
2,000 кг | сіль | |
50,000 кг | вода |
Декор
6,000 кг | насіння гарбуза |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти разом, додавши 80% рецептурної кількості води. Наприкінці замісу поступово додати решту води. Загальний заміст тіста: 4 хв. на першій швидкості, 8-10 хв. на другій швидкості. Температура тіста 26-27°С. Бродіння тіста 40-50 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на шматки потрібної ваги. Відформувати, покласти на листи. Кінцеве вистоювання 35-45 хв. при температурі 35-36°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням посипати насінням гарбуза.
Параметри випікання:
Подова піч: верх 250°С, низ 220°С. Тривалість випікання 18 хв. (залежить від маси тістової заготовки).
Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.