Рецептури
Хліб Гарбузовий

Гарбузовий хліб збагачений кукурудзяним борошном, висівками та авторською композицією прянощів, а також сиропом, де гарбузово-морквяне смузі поєднується з ячмінно-солодовим екстрактом та закваскою.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
40,000 кг   ЛЕКВАР Сонячний бурштин
2,000 кг   Нордікс Супер Нью
2,500 кг   дріжджі пресовані
4,000 кг   олія соняшникова
2,000 кг   сіль
50,000 кг   вода

Декор

6,000 кг   насіння гарбуза

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти разом, додавши 80% рецептурної кількості води. Наприкінці замісу поступово додати решту води. Загальний заміст тіста: 4 хв. на першій швидкості, 8-10 хв. на другій швидкості. Температура тіста 26-27°С. Бродіння тіста 40-50 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на шматки потрібної ваги. Відформувати, покласти на листи. Кінцеве вистоювання 35-45 хв. при температурі 35-36°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням посипати насінням гарбуза.

Параметри випікання:

Подова піч: верх 250°С, низ 220°С. Тривалість випікання 18 хв. (залежить від маси тістової заготовки).

Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Хліб Гарбузовий