Рецептури Рецептури

Хліб гречано-овочевий Веггі

Багатогранний смак, високий вміст клітковини та протеїнів.

Тісто

0,650 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   борошно житнє обдирне
0,150 кг   Гречаний Хліб
0,010 кг   Нордікс Супер Нью
0,400 кг   Живі зерна Веггі
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,020 кг   сіль
0,650 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-7 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,350 кг для багетів або вагою 0,550 кг для хлібу. Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 70-75%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 250-220°С.

Час випікання протягом 20 хв. для багетів та 28-30 хв. для хлібу з парозволоженням..

Хліб гречано-овочевий Веггі