Рецептури
Хліб Bon Matin

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, насіння льону, сушена журавлина. Низький глікемічний індекс 48, високий вміст клітковини.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне цільнозернове
0,200 кг Суміш Ягеллонська Фрі
0,020 кг дріжджі пресовані
0,002 кг сіль
0,100 кг льон
0,100 кг журавлина в'ялена
0,950 кг вода

Спосіб приготування

    Замочування льону:

    Залити льон холодною водою (100 г на 300 г) та залишити на 2-3 год.

    Тісто:

    Замісити тісто згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,570 кг. Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 30-32°С та відносній вологості 75-80%.

    Параметри випікання:

    Подова піч: температура випікання 250-220°С протягом 23-25 хв. з парозволоженням.

Хліб Bon Matin