Рецептури
Брауні Тімінда

Шоколадний брауні з вологим м'якушем та пряними нотками.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,200 кг маргарин
0,200 кг Сатіна Дарк
0,400 кг цукор
0,200 кг борошно пшеничне в/г
0,200 кг яйця
0,060 кг какао порошок
0,003 кг мускатний горіх мелений
0,003 кг імбир мелений

Спосіб приготування

    Тісто:

    маргарин та Сатіну Дарк розтопити. Потім змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості (використовуйте бітер - робочий орган плоскої форми). Тісто викласти у форму 20Х25 см.

    Параметри випыкання:

    Ротаційна піч: 160°C протягом 30-32 хв.

    Подова піч:175°C протягом 30-35 хв.

Брауні Тімінда