Рецептури Рецептури

Брауні Тімінда

Шоколадний брауні з вологим м'якушем та пряними нотками.

Тісто

0,200 кг   маргарин
0,200 кг   Сатіна Дарк
0,400 кг   цукор
0,200 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   яйця
0,060 кг   какао порошок
0,003 кг   мускатний горіх мелений
0,003 кг   імбир мелений

Спосіб приготування

Тісто:

маргарин та Сатіну Дарк розтопити. Потім змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості (використовуйте бітер - робочий орган плоскої форми). Тісто викласти у форму 20Х25 см.

Параметри випыкання:

Ротаційна піч: 160°C протягом 30-32 хв.

Подова піч:175°C протягом 30-35 хв.

Брауні Тімінда