Рецептури Рецептури

Бісквітні Тако

Смачні мексиканські тако ("конвертики") з ніжним ванільним крем-сиром та малиновою начинкою.

Тісто

0,338 кг   Айворі Вельвет
0,510 кг   яйця
0,050 кг   олія соняшникова
0,050 кг   вода
0,025 кг   Квік 96

Крем

0,170 кг   Ванкрем
0,400 кг   вода
0,115 кг   крем-сир
0,115 кг   Крем Патіссері несолодкі

Начинка

0,050 кг   Фрутбері Малина

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. За допомогою кондитерського мішка відсадити круги вагою по 0,050 кг (якщо є листи для гамбургерів можна відсадити у них).

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 185°C протягом 15 хв. Гарячим покласти у гофровані багетні листи для надання форми.

Крем: Ванкрем змішати з водою, дати постояти 10-15 хв. Вершки збити до пишної маси, змішати з крем-сиром. Обидві маси з'єднати.

Формування виробу: охолоджений  бісквітний напівфабрикат зняти з гофрованого листа, поставити у тарталетку, за допомогою кондитерського мішка з насадкою зірочка відсадити крем. Декорувати Фрутбері Малина або іншою начинкою Фрутбері за бажанням.

Бісквітні Тако