Рецептури Рецептури

Брауні Дарк

Найулюбленіший десерт шокоголиків. Тістечко з тонкою шкоринкою, вологою серединкою та насиченим шоколадним смаком.

Тісто

1,000 кг   Тринідад Дарк
1,000 кг   Масло вершкове 82,5%
0,550 кг   Цукор
0,125 кг   Какао порошок DB82
1,000 кг   Яйця
0,500 кг   Борошно пшеничне в/г
0,015 кг   Сіль
0,300 кг   Грецький горіх

Спосіб приготування

Тісто: 

  • Шоколад з вершковим маслом розтопити (t маси 40-43°С).
  • Додати жовтки та перемішати вінчиком. Додати сухі інгредієнти, перемішати.
  • Окремо міксером збити білок з цукром до ніжної текстури.
  • Частинами додати збитий білок до шоколадної маси і на першому етапі обережно вимішати.
  • Поступово перейти до розтирання лопаткою до еластичного стану.
  • Додати горіхи. Викласти у прямокутні форми.

Параметри випікання: 

Випікати 7 хв. при температурі 200°С.

Помістити у шокову заморозку на 30 хв. Нарізати охолодженим.

Більше

Брауні Дарк