Рецептури Рецептури

Брауні Блонді

Блонді – це ніжне тістечко з білим шоколадом родом з Америки. Солодкий та майже тягучий, з вологою текстурою та присмаком лайму, цей десерт випікається у великих формах, а потім ріжеться на невеликі порціонні прямокутники та прикрашається цукровою пудрою або шматочками фруктів.

Тісто

0,250 кг   Тринідад Вайт
0,185 кг   Масло вершкове 82,5%
0,130 кг   Цукор
0,030 кг   Сухе молоко 1,5%
0,125 кг   Борошно пшеничне в/г
0,250 кг   Яйця
0,004 кг   Сіль
0,015 кг   Лайм

Спосіб приготування

Тісто: 

З’єднати вершкове масло, Тринідад Вайт та цедру лайма. Розтопити масу.

Додати сухе молоко і перемішати вінчиком.

Відокремити жовтки від білків. Жовтки додати у шоколадну масу та перемішати до утворення еластичної консистенції. Додати борошно і замісити тісто.

Білки збити з цукром та сіллю до напіврідкого стану. 1/2 частину білків ввести в тісто, спочатку перемішувати вінчиком, потім розтирати лопаткою до утворення однорідної маси. Ввести другу частину білків і ретельно розтерти лопаткою.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 140°С протягом 20 хв.

Після випікання помістити до шокової заморозки на 20-30 хв. Нарізати охолодженим.

Прикрасити цукровою пудрою за бажанням.

Брауні Блонді