Рецептури Рецептури

Деліс Айріш з нотками солоного арахісу

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з нотками солоного арахісу.

Тісто

0,410 кг   Айріш Вельвет
0,620 кг   яйця
0,125 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Крем

0,500 кг   Чоколіна Арахісова паста Термо

Покриття

0,350 кг   Сатіна Мілк
0,080 кг   олія соняшникова

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.

Формування виробу: випечений бісквітний напівфабрикат розрізати навпіл, поверх однієї частини нанести готову начинку Чоколіна Арахісова паста Термо та накрити іншою частиною. Охолодити. Нарізати напівфабрикат на тістечка розміром 4х8 см та покрити глазур'ю.

Деліс Айріш з нотками солоного арахісу