
Тістечко Delice Айріш
Тістечко Delice Айріш
Тістечко з арахісовою начинкою з солоними нотками.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|---|
Тісто | |||
0,315 | кг | Айріш Вельвет | |
0,475 | кг | яйця | |
0,095 | кг | олія соняшникова | |
0,075 | кг | вода | |
0,025 | кг | Квік 96 | |
Крем | |||
0,500 | кг | Чоколіна Арахісова паста Термо | |
Покриття | |||
0,350 | кг | Сатіна Мілк | |
0,080 | кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв. Охолодити.
Формування виробу: випечений бісквітний напівфабрикат розрізати навпіл, поверх однієї частини нанести готову начинку Чоколіна Арахісова паста Термо та накрити іншою частиною. Охолодити. Нарізати напівфабрикат на тістечка розміром 4х8 см та покрити глазурью.
