

Деліс Айріш з нотками каліфорнійської фісташки
Деліс Айріш з нотками каліфорнійської фісташки
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з фісташковою начинкою.
Тісто
0,410 кг | Айріш Вельвет | |
0,620 кг | яйця | |
0,125 кг | олія соняшникова | |
0,100 кг | вода | |
0,030 кг | Квік 96 |
Крем
0,500 кг | Чоколіна Фісташка Класик |
Покриття
0,350 кг | Сатіна Мілк | |
0,080 кг | олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.
Формування виробу: випечений бісквітний напівфабрикат розрізати навпіл, поверх однієї частини нанести готову начинку Чоколіну Фісташка Класик та накрити іншою частиною. Охолодити. Нарізати напівфабрикат на тістечка розміром 4х8 см та покрити глазур'ю.
Більше
Повний каталог тістечок Деліс
