Рецептури
Деліс Айріш з нотками солоного арахісу

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з нотками солоного арахісу.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,410 кг Айріш Вельвет
0,620 кг яйця
0,125 кг олія соняшникова
0,100 кг вода
0,030 кг Квік 96
Крем
0,500 кг Чоколіна Арахісова паста Термо
Покриття
0,350 кг Сатіна Мілк
0,080 кг олія соняшникова

Спосіб приготування

    Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

    Параметри випікання:

    Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.

    Формування виробу: випечений бісквітний напівфабрикат розрізати навпіл, поверх однієї частини нанести готову начинку Чоколіна Арахісова паста Термо та накрити іншою частиною. Охолодити. Нарізати напівфабрикат на тістечка розміром 4х8 см та покрити глазур'ю.

Деліс Айріш з нотками солоного арахісу