Рецептури Рецептури

Брауні Дубай

Коли шоколад і фісташка зустрічаються — народжується магія. Теплий, вологий брауні з серцем із фісташкового крему, що тане в роті.

Тісто

0,350 кг   масло вершкове 82,5%
0,265 кг   Тринідад Екстра Дарк
0,410 кг   цукор
0,310 кг   яйця
0,165 кг   борошно пшеничне в/г
0,165 кг   Кекс Чоко

Наповнюваач

0,400 кг   Чоколіна Фісташка Класик
0,170 кг   вафельна крихта Роялтин

Покриття

0,200 кг   Ганаш Чоко Дарк
0,050 кг   фісташка

Спосіб приготування

Наповнювач: Чоколіну Фісташку Класик розігріти до 40°С та змішати з вафельною крихтою. Розмастити на пергаменті шириною 40х20 см та заморозити.

Тісто: розтопити на водяній бані шоколад Тринідад Екстра Дарк з вершковим маслом до повного розчинення. Потім додати ½ частину цукру та перемішати. Окремо збити яйця з другою частиною цукру до стійкої піни. Змішати шоколадну масу з яйцями та додати всі сухі компоненти і перемішати до однорідної консистенціїі. Половину тіста вилити в металеву форму 20х40 см, потім викласти наповнювач та вилити другу частину тіста, розрівняти поверхню.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180°C протягом 30 хв.

Покриття: розігріти Ганаш Чоко Дарк до 40°C та покрити поверхню виробу. Охолодити і нарізати тістечками. 

Брауні Дубай