

Брауні Дубай
Брауні Дубай
Коли шоколад і фісташка зустрічаються — народжується магія. Теплий, вологий брауні з серцем із фісташкового крему, що тане в роті.
Тісто
0,350 кг | масло вершкове 82,5% | |
0,265 кг | Тринідад Екстра Дарк | |
0,410 кг | цукор | |
0,310 кг | яйця | |
0,165 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,165 кг | Кекс Чоко |
Наповнюваач
0,400 кг | Чоколіна Фісташка Класик | |
0,170 кг | вафельна крихта Роялтин |
Покриття
0,200 кг | Ганаш Чоко Дарк | |
0,050 кг | фісташка |
Спосіб приготування
Наповнювач: Чоколіну Фісташку Класик розігріти до 40°С та змішати з вафельною крихтою. Розмастити на пергаменті шириною 40х20 см та заморозити.
Тісто: розтопити на водяній бані шоколад Тринідад Екстра Дарк з вершковим маслом до повного розчинення. Потім додати ½ частину цукру та перемішати. Окремо збити яйця з другою частиною цукру до стійкої піни. Змішати шоколадну масу з яйцями та додати всі сухі компоненти і перемішати до однорідної консистенціїі. Половину тіста вилити в металеву форму 20х40 см, потім викласти наповнювач та вилити другу частину тіста, розрівняти поверхню.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180°C протягом 30 хв.
Покриття: розігріти Ганаш Чоко Дарк до 40°C та покрити поверхню виробу. Охолодити і нарізати тістечками.
