Рецептури Рецептури

Золотий Бріош

Бріош з приємним жовтим, золотавим кольором м'якушу з волокнистою текстурою.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
30,000 кг   яйця
20,000 кг   маргарин
2,500 кг   Софт Тач
20,000 кг   Голден Нектар
1,200 кг   сіль
6,500 кг   дріжджі пресовані
15,000 кг   вода

Декор

3,000 кг   маргарин
6,000 кг   цукор
6,000 кг   борошно пшеничне

Спосіб приготування

Тісто: з'єднати інгредієнти та 1/2 маргарину, замісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості, 6 хв. на 2-й швидкості. Додати решту маргарину та домісити 2-3 хв. на 2-й швидкості. Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 32,6%. Тривалість бродіння 25-35 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки масою 0,050 кг, заокруглити та покласти в форми для тостового хліба по10 шт. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-36°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням змастити яйцем та посипати крихтою.

Декор: змішати маргарин, борошно та цукор до утворення крихти.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 180°С протягом 18-22 хв. Тривалість випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних та конструктивних особливостей печі.

Золотий Бріош