 
             
          Печиво Сабле
Печиво Сабле
Хрустке, розсипчасте печиво з карамелізованим шоколадом та легкою малиновою кислинкою від українського шоколатьє.
Тісто
| 0,500 кг | Тринідад Вайт | |
| 0,360 кг | Масло вершкове 82,5% | |
| 0,004 кг | Сіль | |
| 0,350 кг | Цукор | |
| 0,160 кг | Жовтки | |
| 0,420 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 0,010 кг | Пекарський порошок | |
| 0,030 кг | Лайм | 
Наповнювач
| 0,100 кг | Малина | 
Спосіб приготування
Тісто:
- Усі інгредієнти, окрім малини, змішати міксером на середній швидкості декілька хвилин.
- Як тільки інгредієнти змішалися (шоколад не має розчинитися повністю), додати малину та обережно перемішати лопаткою.
- Вкрити харчовою плівкою "в контакт" та помістити в холодильник на 2 години.
- Поділити на порційні заготовки по 50 г.
Параметри випікання:
Випікати 25 хв. при температурі 140°С.
Оздобити за бажанням солоною карамеллю та сублімованою малиною.
Більше
 
                