Здоба Здоба

Здоба Шоколадний бум

Волога бріошевська структура м'якішу виробу з шоколадно-горіховою начинкою.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
2,000 кг   Софт Тач
6,000 кг   дріжджі пресовані
1,000 кг   сіль
20,000 кг   Голден Нектар
15,000 кг   маргарин
30,000 кг   вода

Наповнювач

50,000 кг   Чоколіна Фундук

Декор

6,000 кг   вода
0,500 кг   Овекс Паудер

Спосіб приготування

Тісто: заміс тіста: 4 хв. на 1-ій швидкості та 6 хв. на 2-ій швидкості тістоміса. Температура тіста 26-28°С. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Сформувати заготовки вагою 0,040 кг, розкатати і всередину відсадити по 0,010 кг начинки Чоколіна Фундук. Вироби покласти у форми з розрахунку 6 кульок у одну форму. Кінцеве вистоювання проводити при температурі 35-38°С протягом 50-60 хв. та відносній вологості 75%. 

Декор: ретельно змішати Овекс Паудер з холодною водою. Дати глазурі відстоятись протягом 1 год. Покривати вироби глазур'ю безпосередньо перед випіканням.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 185°С протягом 20 хв. в залежності від конструктивних особливостей печі та маси заготовок.

Здоба Шоколадний бум