Рецептури Рецептури

Хліб Баварський

Житньо-пшеничний заварний хліб збагачений зерновим наповненням.

Тісто

50,000 кг   борошно пшеничне в/г
50,000 кг   борошно житнє обдирне
2,500 кг   сіль
4,000 кг   цукор
3,000 кг   дріжджі пресовані
1,000 кг   Рута Рай
30,000 кг   ЛЕКВАР Житній
2,000 кг   Альфа Бейс
20,000 кг   Паноплюс Вітал
60,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто протягом: 4-6 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 26-28°С. Тривалість бродіння тіста 45-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.

Тісто поділити на штатки вагою по 1,100 кг та покласти у кошики присипані житнім борошном. Кінцеве вистоювання 60-90 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 70-75%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 230-200°C протягом 33-35 хв. з парозволоженням на початку випікання.

Ротаційна піч: температура 220-200°C протягом 35-40 хв. з парозволоженням.

Хліб Баварський