Папушник Гастрономічний
Папушник Гастрономічний
Різновид великоднього м'якого хліба із дріжджового тіста з гастрономічною начинкою. Справжній смаколик!
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
20,000 кг | ЛЕКВАР Сонячний бурштин | |
5,000 кг | Аморе Р Італійська | |
1,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
7,000 кг | дріжджі пресовані | |
15,000 кг | цукор | |
1,500 кг | сіль | |
10,000 кг | Голден Нектар | |
20,000 кг | маргарин | |
30,000 кг | яйця | |
20,000 кг | вода |
Наповнювач
20,000 кг | Сир Голландський 45% | |
20,000 кг | шинка |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі сухі інгредієнти разом, включно з цукром. Додати воду та яйця. Замісити тісто: 4 хв. на 1-й швидкості та 8-10 хв. на 2-й швидкості до розвинення клейковинного вікна. Додати Голден Нектар та місити ще 2-3 хв. на 2-й швидкості. Температура тіста 25-26°С. Бродіння тіста 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Додати маргарин і продовжити заміс ще 3-4 хв. до розчинення маргарину. Додати начинку.
Поділити тісто на шматки потрібної ваги, сформувати та покласти в форми. Кінцеве вистоювання 90 хв. при температурі 26-28°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням зробити надрізи.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура 180°С протягом 30 хв. з нетривалим парозволоженням. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.