Хліб Скандинавський
Хліб Скандинавський
Хліб із соковитим пористим м'якушем, наповнений насінням льону та соняшнику.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
2,000 кг | Аморе P Італія | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,000 кг | Голден Нектар | |
2,000 кг | олія соняшникова | |
1,000 кг | дріжджі пресовані | |
2,200 кг | сіль | |
70,000 кг | вода |
Наповнювач
50,000 кг | ядро соняшникового насіння | |
10,000 кг | льон |
Декор
4,000 кг | Сід Мікс |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти разом. Воду додавати в заміс в два етапи: на початку 90%, решту додати перейшовши на другу швидкість. Загальний заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса, до стану добре вимішеного тіста. Вкінці замісу додати наповнювач. Температура води для замісу тіста 2-3°C. Температура тіста 23-24°С. Тривалість бродіння тіста 60 хв.
Поділити тісто на шматки потрібної ваги, сформувати овальні тістові заготовки та покласти в металеві форми. Після чого поставити у ферментаційну камеру на 12-15 годин при температурі 5-6°С.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 230-200°C протягом 22-25 хв.
Ротаційна піч: температура випікання 230-200°C протягом 23-25 хв. з подачею пари на початку випікання.