Рецептури Рецептури

Хліб Альпійський

Пшенично-житній заварний хліб збагачений багатозеровим наповненням.

Тісто

60,000 кг   борошно пшеничне в/г
40,000 кг   борошно житнє обдирне
2,500 кг   сіль
4,000 кг   цукор
3,000 кг   дріжджі пресовані
1,000 кг   Рута Рай
40,000 кг   ЛЕКВАР Чорна перлина
2,000 кг   Альфа Бейс
20,000 кг   Паноплюс Вітал
60,000 кг   вода

Спосіб приготування

ТІсто: з`єднати всі інгредієнти і замісити тісто: 4-6 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Бажана температура тіста 26-28°С. Тривалість бродіння тіста 45-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки вагою по 1,100 кг та покласти у кошики, присипані житнім борошном. Кінцеве вистоювання 60-90 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 70-75%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 230-200°C протягом 33-35 хв. з парозволоженням.
Ротаційна піч: температура 220-200°C протягом 35-40 хв. з парозволоженням.

Хліб Альпійський