Рецептури Рецептури

Північноєвропейський

Хліб з насиченим солодовим смаком, притаманний фінським хлібам, та зерновим наповненням, збагачений вітамінами та мінералами, корисними вуглеводами та жирами.

Тісто

0,400 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   борошно житнє обдирне
0,500 кг   Живі зерна Дарк
0,010 кг   Рута Рай
0,050 кг   картопляні пластівці
0,020 кг   сироп глюкозно-фруктозний
0,010 кг   екстракт житньо-солодовий
0,020 кг   сіль
0,035 кг   дріжджі пресовані
0,300 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі інгредієнти разом та замісити тісто: 5 хв. на 1-й швидкості, потім 5 хв. на 2-й швидкості. Температура тіста 25-27°С. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. в умовах цеху. Сформувати заготовки по 660 г та викласти в металеві форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75% протягом 60-70 хв.

Параметри випікання:

Подова піч: 230-210°C
Тривалість випікання: 33-35 хв.
Ротаційна піч: 240-220°C
Тривалість випікання: 28-30 хв.

Хліб Північноєвропейський