Хліб Оулу
Хліб Оулу
Житньо-пшеничний заварний хліб.
Заварка
| 10,000 кг | борошно житнє обдирне | |
| 5,000 кг | Аромальт Темний | |
| 5,000 кг | Екстракт Житньо-солодовий Темний | |
| 40,000 кг | вода | 
Тісто
| 30,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 60,000 кг | борошно житнє обдирне | |
| 1,500 кг | Альфа Бейс | |
| 3,000 кг | дріжджі пресовані | |
| 2,200 кг | сіль | |
| 35,000 кг | Браун Нектар | |
| 30,000 кг | вода | 
Покриття
| 1,000 кг | Браун Нектар | |
| 1,000 кг | вода | 
Спосіб приготування
Заварка: борошно житнє, Аромальт Темний, Екстракт Житньо-солодовий Темний заварити водою температура 95°С. Залишити остигати 4-6 год.
Тісто: до заварки додати всі інгредієнти згідно рецептури. Замісити тісто 4 хв. на 1-ій швидкості та 6 хв. на 2-ій швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,300 кг та викласти у форми. Остаточне вистоювання провести при температурі 34-36°С протягом 60-80 хв.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: випікати при t 230-220°С протягом 24 хв.
Покриття: Браун Нектар розвести з кип'яченою водою та покрити гарячі вироби.
                