Рецептури Рецептури

Хліб Марафон

Супер корисний зерновий хліб на заквасці з низьким глійкемічним індексом.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,250 кг   Суміш Ягеллонська Фрі
0,075 кг   цукор
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,015 кг   сіль
0,800 кг   насіння соняшника
0,200 кг   льон
0,200 кг   насіння грабуза
1,600 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замочити насіння гарбуза, соняшника та льону у 1,2 кг теплої води на 2-3 години.

Заміс тіста протягом 10+2 хв. Температура тіста: 26-28℃. Поділити тісто бажаної ваги та викласти в металеві форми.
Вистоювання протягом 60-70 хв. при відносній вологості 70% та температурі 36-37℃.

Більше

Параметри випікання:

Випікати протягом 24 хв. при температурі 250℃ з подачею пари та зниженням температури до 180℃. 

Хліб Марафон