Рецептури Рецептури

Хліб Ремісничий

Веганський продукт. Не містить інгредієнтів тваринного походження. Насичений екструдованими зернами сої м’якіш.

Тісто

37,500 кг   борошно пшеничне в/г
37,500 кг   борошно пшеничне цільнозернове
25,000 кг   Паноплюс Соя
0,400 кг   Альфа Бейс
8,000 кг   льон
2,300 кг   сіль
2,500 кг   дріжджі пресовані
2,000 кг   олія соняшникова
54,000 кг   вода

Декор

2,500 кг   льон
2,500 кг   кунжут

Спосіб приготування

Тісто:

З'єднати всі інгредієнти і замісити тісто протягом 4 хв. на 1-ій швидкості та 6-7 хв. на 2-ій швидкості тістоміса. Температура тіста 25-27°C. Бродіння тіста 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Вага тістової заготовки 0,400 кг на форму колодязь (діаметр 11 см, висота 10 см) та 0,450 кг на овальну форму (об'ємом 1,2 кг). Сформувати заготовки та покласти у форми. Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C.

Параметри випікання:

Подова піч: 25 хв. при температурі 230-200°C (випікати з використанням пару). Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.

Хліб Ремісничий