
Веганський продукт. Не містить інгредієнтів тваринного походження. Насичений екструдованими зернами сої м’якіш.
Тісто
37,500 кг | борошно пшеничне в/г | |
37,500 кг | борошно пшеничне цільнозернове | |
25,000 кг | Паноплюс Соя | |
0,400 кг | Альфа Бейс | |
8,000 кг | льон | |
2,300 кг | сіль | |
2,500 кг | дріжджі пресовані | |
2,000 кг | олія соняшникова | |
54,000 кг | вода |
Декор
2,500 кг | льон | |
2,500 кг | кунжут |
Спосіб приготування
Тісто:
З'єднати всі інгредієнти і замісити тісто протягом 4 хв. на 1-ій швидкості та 6-7 хв. на 2-ій швидкості тістоміса. Температура тіста 25-27°C. Бродіння тіста 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Вага тістової заготовки 0,400 кг на форму колодязь (діаметр 11 см, висота 10 см) та 0,450 кг на овальну форму (об'ємом 1,2 кг). Сформувати заготовки та покласти у форми. Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C.
Параметри випікання:
Подова піч: 25 хв. при температурі 230-200°C (випікати з використанням пару). Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.
