Хліб Козацький
Хліб Козацький
Запашний темний зерновий хліб з яскравим ароматом закваски та приємним солодовим смаком. Має гарну пору та вологий м’якуш.
Тісто
| 80,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 20,000 кг | Борошно житнє сіяне | |
| 20,000 кг | Паноплюс Вітал | |
| 15,000 кг | Суміш Ягеллонська Фрі | |
| 4,000 кг | Браун Нектар | |
| 1,000 кг | Сіль | |
| 2,000 кг | Дріжджі пресовані | |
| 90,000 кг | Вода | 
Оздоблення
| 10,000 кг | Сід Мікс | 
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі інгредієнти разом, додавши 90% рецептурної кількості води (температура води 7-10°С).
 - Наприкінці замісу поступово додати решту води.
 - Загальний заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості та 8-10 хв. на 2-й швидкості тістоміса.
 - Температура тіста 24-26°С. Бродіння тіста 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
 - Поділити тісто на шматки потрібної ваги, сформувати у вигляді батонів або круглими.
 - Декорувати посипкою та покласти в кошики. Кінцеве вистоювання протягом 60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75%.
 - Перед посадкою в піч зробити надрізи.
 
Параметри випікання:
- Подова піч: температура випікання верх 230°С, низ 210°С протягом 25-30 хв.
 - Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.
 
Більше
Примітка: Можливо використання технології холодної ферментації (при 5°С), дріжджі 1% до борошна.
                