Рецептури Рецептури

Хліб По-домашньому

Веганський продукт. Не містить інгредієнтів тваринного походження. Хліб насичений зернами, темний багато-зерновий м'якіш, тонкий солодово-пряний аромат.

Тісто

30,000 кг   борошно пшеничне в/г
20,000 кг   борошно пшеничне цільнозернове
50,000 кг   Паномікс Прокорн
3,500 кг   дріжджі пресовані
5,000 кг   цукор
0,500 кг   сіль
0,300 кг   Альфа Бейс
60,000 кг   вода
10,000 кг   грецький горіх
10,000 кг   родзинки
10,000 кг   курага

Декор

8,000 кг   Сід Мікс

Спосіб приготування

Тісто:

Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 26-27°C. Бродіння тіста 30-45 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Вага тістової заготовки 0,400 кг на форму колодязь (діаметр 11 см, висота 10 см) та 0,450 кг на овальну форму (об'ємом 1,200 кг). Релаксація заготовок протягом 3-5 хв. для кращого формування. Сформувати заготовки, декорувати Сід Мікс та покласти у форми. Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C.

Параметри випікання:

Подова піч: час випікання 18-22 хв. при температурі 230-200°C (випікати з використанням пару). Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.

Хліб По-домашньому