Рецептури Рецептури

Хліб Шляхетний

Хліб з ароматним вологим м'якушем з нотками коріандру. Виріб можна заморожувати.

Тісто

85,000 кг   борошно пшеничне в/г
15,000 кг   борошно житнє обдирне
6,000 кг   Браун Нектар
1,000 кг   Пекарський порошок
2,200 кг   сіль
5,000 кг   дріжджі пресовані
5,000 кг   олія соняшникова
5,000 кг   Екстракт Житньо солодовий Темний
0,200 кг   коріандр мелений
1,000 кг   Нордікс Супер Нью
50,000 кг   вода

Декор

7,000 кг   Сід Мікс

Спосіб приготування

Тісто: 

  • Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури.
  • Загальний заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса.
  • Температура тіста 24-26°С.
  • Поділити тісто на шматки потрібної ваги та сформувати тістові заготовки бажаної форми.
  • Декорувати Сід Міксом та викласти на листи.
  • Кінцеве вистоювання 60-80 хв. (залежно від маси тістової заготовки). при температурі 30°С та відносній вологості 75%.
  • Перед випіканням зробити 4-5 наколи для декору.

Параметри випікання:

  • Подова піч: температура випікання верх 220°С, низ 210°С протягом 20-22 хв. (залежить від маси тістової заготовки) з подачею пари на початку випікання.
  • Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Хліб Шляхетний