

Хліб Шляхетний
Хліб Шляхетний
Хліб з ароматним вологим м'якушем з нотками коріандру. Виріб можна заморожувати.
Тісто
85,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
15,000 кг | борошно житнє обдирне | |
6,000 кг | Браун Нектар | |
1,000 кг | Пекарський порошок | |
2,200 кг | сіль | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
5,000 кг | олія соняшникова | |
5,000 кг | Екстракт Житньо солодовий Темний | |
0,200 кг | коріандр мелений | |
1,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
50,000 кг | вода |
Декор
7,000 кг | Сід Мікс |
Спосіб приготування
Тісто:
- Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури.
- Загальний заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса.
- Температура тіста 24-26°С.
- Поділити тісто на шматки потрібної ваги та сформувати тістові заготовки бажаної форми.
- Декорувати Сід Міксом та викласти на листи.
- Кінцеве вистоювання 60-80 хв. (залежно від маси тістової заготовки). при температурі 30°С та відносній вологості 75%.
- Перед випіканням зробити 4-5 наколи для декору.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура випікання верх 220°С, низ 210°С протягом 20-22 хв. (залежить від маси тістової заготовки) з подачею пари на початку випікання.
- Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
