Рецептури Рецептури

Хліб Шляхетний

Хліб з ароматним вологим м'якушем з нотками коріандру. Виріб можна заморожувати.

Тісто

85,000 кг   борошно пшеничне в/г
15,000 кг   борошно житнє обдирне
6,000 кг   Браун Нектар
1,000 кг   Пекарський порошок
2,200 кг   сіль
5,000 кг   дріжджі пресовані
5,000 кг   олія соняшникова
5,000 кг   екстракт житньо-солодовий темний
0,200 кг   коріандр мелений
1,000 кг   Нордікс Супер Нью
50,000 кг   вода

Декор

7,000 кг   Сід Мікс

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Загальний заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 24-26°С. Поділити тісто на шматки потрібної ваги та сформувати тістові заготовки бажаної форми. Декорувати Сід Міксом та викласти на листи. Кінцеве вистоювання 60-80 хв. (залежно від маси тістової заготовки). при температурі 30°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням зробити 4-5 наколи для декору.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання верх 220°С, низ 210°С протягом 20-22 хв. (залежить від маси тістової заготовки) з подачею пари на початку випікання. Час випікання може змінюватися взалежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Хліб Шляхетний