Рецептури Рецептури

Хліб Керрот

Натуральний продукт, апетитний, запашний, приємний на смак та привабливий зовні зерновий морквяний хліб.

Тісто

0,850 кг   борошно пшеничне в/г
0,150 кг   Сідмікс Керрот
0,005 кг   Гамма Супер
0,020 кг   сіль
0,030 кг   дріжджі пресовані
0,650 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

*Рекомендуємо перед замісом тіста суміш Сідмікс Керрот залити гарячою водою на 15 хв.

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки по 0,350 кг, округлити і викласти на листи. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 40-60 хв.

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 210-200°С, тривалість випікання 15 хв.

Хліб Керрот