Рецептури Рецептури

Хліб Мюслі

Хліб з надзвичайном багатим смаком та наповненням: мюслі, курага, родзиник, горіхи, чорнослив.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   Корент Європа
0,100 кг   Паноплюс Темний
0,022 кг   дріжджі сухі
0,015 кг   сіль
0,700 кг   вода
0,500 кг   мюслі

Наповнювач

0,200 кг   родзинки
0,100 кг   грецький горіх
0,100 кг   фундук
0,050 кг   курага
0,050 кг   чорнослив

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Мюслі та наповнювач (сухофрукти з горіхами) додати вкінці замісу. Тривалість попереднього вистоювання - 10 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на шматки та надати їм бажаної форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°C протягом 60-80 хв. (залежить від маси тістової заготовки).

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 200-210°C, тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).

Хліб Мюслі