Рецептури
Хліб Мюслі

Хліб з надзвичайном багатим смаком та наповненням: мюслі, курага, родзиник, горіхи, чорнослив.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,100 кг Корент Європа
0,100 кг Паноплюс Темний
0,022 кг дріжджі сухі
0,015 кг сіль
0,700 кг вода
0,500 кг мюслі
Наповнювач
0,200 кг родзинки
0,100 кг грецький горіх
0,100 кг фундук
0,050 кг курага
0,050 кг чорнослив

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Мюслі та наповнювач (сухофрукти з горіхами) додати вкінці замісу. Тривалість попереднього вистоювання - 10 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на шматки та надати їм бажаної форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°C протягом 60-80 хв. (залежить від маси тістової заготовки).

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 200-210°C, тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).