Хліб Мюслі
Хліб Мюслі
Хліб з надзвичайном багатим смаком та наповненням: мюслі, курага, родзиник, горіхи, чорнослив.
Тісто
| 1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,100 кг | Корент Європа | |
| 0,100 кг | Паноплюс Темний | |
| 0,022 кг | дріжджі сухі | |
| 0,015 кг | сіль | |
| 0,700 кг | вода | |
| 0,500 кг | мюслі |
Наповнювач
| 0,200 кг | родзинки | |
| 0,100 кг | грецький горіх | |
| 0,100 кг | фундук | |
| 0,050 кг | курага | |
| 0,050 кг | чорнослив |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Мюслі та наповнювач (сухофрукти з горіхами) додати вкінці замісу. Тривалість попереднього вистоювання - 10 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто поділити на шматки та надати їм бажаної форми. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°C протягом 60-80 хв. (залежить від маси тістової заготовки).
Більше
Параметри випікання:
Температура випікання 200-210°C, тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).
