Рецептури Рецептури

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Крафін Кава-Шоколад

Оригінальний рецепт святкової випічки - мегашоколадний крафін з кавовим смаком та ніжною, характерною для крафіну, структурою.

Ломбардійський панетон

Варіація італійського панеттоне з ніжнім, волокнистим, ароматним м’якушем. Глибокий аромат, збагачений цукатами смак та мінімалістичний декор – це те, що робить італійську випічку такою особливою. Безопарний спосіб приготування.

Панетон Італійський 2024

Панетон з присмаком святкової Італії. Ніжне м’яке тісто, спокусливе поєднання ванілі, цукатів та соковитих родзинок — у цю випічку легко закохатися з першого шматочка. Безопарний спосіб приготування.

Золотий Бріош

Бріош з приємним жовтим, золотавим кольором м'якушу з волокнистою текстурою.

Здоба Шоколадний бум

Волога бріошевська структура м'якішу виробу з шоколадно-горіховою начинкою.

Булочка Вестмінстр

Здобна булочка з шоколадними дропсами та журавлиною.

Дабл Крафін

Волога, волокниста текстура з ніжним заварним кремом, мигдалевою начинкою та шоколадними дропсами.

Паска шоколадна

Паска шоколадна з кавово-ванільними нотками та шоколадними вкрапленнями.

Пиріг Космет

Маковий пиріг з ванільним заварним кремом.

Булочка італійська

М'яка булочка тривалого терміну зберігання.

Булочка Ромашка Твіст з шоколадно-мигдалевою начинкою

Здобна булочка з рівномірною дрібнопористою текстурою м'якушу з подвійною шоколадно-мигдалевою начинкою.

Булочка Ромашка Твіст з малиново-ванільною начинкою

Здобна булочка з рівномірною дрібнопористою текстурою м'якушу з подвійною малиново-ванільною начинкою.