
Здоба
Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.
Штолен Саксонський маковий
Ніжний ванільний штолен з маковою начинкою з горіхами та родзинками.
Штолен Саксонський сирний
Штолен з відтінком лимонного смаку, який найліпше смакує з сиром кисломолочним.
Штолен Саксонський мигдалевий
Штолен з вершково-ромовим смаком та з мигдалем і сухофруктами.
Штолен Саксонський горіховий
Штолен з вершково-ромовим смаком з горіхами та сухофруктами.
Тост Бріош
Класичний французький тостовий хліб Бріош з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.
Бріош Плетінка
Класичний Бріош-плетінка за французьким рецептом з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.
Кекс ромовий
Особливо ніжна та волога текстура кексу, неперевершений смак та аромат. Виріб можна заморожувати. Після дефростації не втрачає якість.
Панетон Ломбардійський
Італійський Панетон з особливою вишуканою текстурою без додаткових технологічних прийомів (перевертання виробів).