Рецептури

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Сортувати далі
1 2 3 4
Штолен Саксонський маковий

Ніжний ванільний штолен з маковою начинкою з горіхами та родзинками.

Штолен Саксонський сирний

Штолен з відтінком лимонного смаку, який найліпше смакує з сиром кисломолочним.

Штолен Саксонський мигдалевий

Штолен з вершково-ромовим смаком та з мигдалем і сухофруктами.

Штолен Саксонський горіховий

Штолен з вершково-ромовим смаком з горіхами та сухофруктами.

Бріош-торт

Королівський виріб.

Паска Крафін

Особлива, ніжна неначе мереживо текстура та вишуканий смак.

Тост Бріош

Класичний французький тостовий хліб Бріош з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.

Бріош Плетінка

Класичний Бріош-плетінка за французьким рецептом з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.

Плетінка

Пухка плетінка з ванільними нотками.

Кекс ромовий

Особливо ніжна та волога текстура кексу, неперевершений смак та аромат. Виріб можна заморожувати. Після дефростації не втрачає якість.

Пандоро Кампанія

Неперевершена ніжність виробу, вражаючий смак.

Панетон Ломбардійський

Італійський Панетон з особливою вишуканою текстурою без додаткових технологічних прийомів (перевертання виробів).

1 2 3 4