Рецептури

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Sort on:
1 2 3 4 5
Хала Чоколядова

Абсолютно новий відтінок смаків, який відразу вподобає споживач. Це дійсно особливе задоволення смаком, що однозначно посяде місце бест-селера серед іншого асортименту продукції. До сніданку з чашечкою кави, скибочка… з вершковим маслом та домашнім джемом. Проте, це справжня насолода в будь-який час доби!

Штолен Саксонський маковий

Ніжний ванільний штолен з маковою начинкою з горіхами та родзинками.

Штолен Саксонський сирний

Штолен з відтінком лимонного смаку, який найліпше смакує з сиром кисломолочним.

Штолен Саксонський мигдалевий

Штолен з вершково-ромовим смаком та з мигдалем і сухофруктами.

Штолен Саксонський горіховий

Штолен з вершково-ромовим смаком з горіхами та сухофруктами.

Бріош-торт

Королівський виріб.

Здоба Манкі бред

Здобні міні-булочки з шоколадною начинкою та трендовою подачею форми.

Паска Крафін

Особлива, ніжна неначе мереживо текстура та вишуканий смак.

Тост Бріош

Класичний французький тостовий хліб Бріош з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.

Бріош Плетінка

Класичний Бріош-плетінка за французьким рецептом з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.

Багетики Бріош горіхові

Класичні французькі міні-багетики Бріош з вишуканим ванільним смаком та горішками у середині. До будь-якої оказії.

1 2 3 4 5