Здоба
Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.
Крафін Кава-Шоколад
Оригінальний рецепт святкової випічки - мегашоколадний крафін з кавовим смаком та ніжною, характерною для крафіну, структурою.
Ломбардійський панетон
Варіація італійського панеттоне з ніжнім, волокнистим, ароматним м’якушем. Глибокий аромат, збагачений цукатами смак та мінімалістичний декор – це те, що робить італійську випічку такою особливою. Безопарний спосіб приготування.
Панетон Італійський 2024
Панетон з присмаком святкової Італії. Ніжне м’яке тісто, спокусливе поєднання ванілі, цукатів та соковитих родзинок — у цю випічку легко закохатися з першого шматочка. Безопарний спосіб приготування.
Золотий Бріош
Бріош з приємним жовтим, золотавим кольором м'якушу з волокнистою текстурою.
Здоба Шоколадний бум
Волога бріошевська структура м'якішу виробу з шоколадно-горіховою начинкою.
Булочка Вестмінстр
Здобна булочка з шоколадними дропсами та журавлиною.
Дабл Крафін
Волога, волокниста текстура з ніжним заварним кремом, мигдалевою начинкою та шоколадними дропсами.
Паска шоколадна
Паска шоколадна з кавово-ванільними нотками та шоколадними вкрапленнями.
Пиріг Космет
Маковий пиріг з ванільним заварним кремом.
Булочка італійська
М'яка булочка тривалого терміну зберігання.
Булочка Ромашка Твіст з шоколадно-мигдалевою начинкою
Здобна булочка з рівномірною дрібнопористою текстурою м'якушу з подвійною шоколадно-мигдалевою начинкою.
Булочка Ромашка Твіст з малиново-ванільною начинкою
Здобна булочка з рівномірною дрібнопористою текстурою м'якушу з подвійною малиново-ванільною начинкою.