Рецептури Рецептури

Хліб Фруктовий

Оригінальний європейський фруктовий хліб з ніжним цитрусовим м'якушем та фруктовим наповненням.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,020 кг   сіль
0,015 кг   дріжджі пресовані
0,620 кг   вода
0,300 кг   Корент Європа

Наповнювач

0,080 кг   родзинки
0,080 кг   курага

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати інгредієнти до отримання однорідного тіста. Наповнювач додати вкінці замісу.

Температура тіста: 26°C. Вага порції: 1,400 кг. Попереднє вистоювання: 30 хв. Сформувати та виложити у спеціальні хлібопекарні форми круглої форми.

Кінцеве вистоювання: 60 хв.

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 230°C, з пониженням до 200°C. Час випікання: 60 хв.

Хліб Фруктовий