Рецептури
Хліб Фруктовий

Оригінальний європейський фруктовий хліб з ніжним цитрусовим м'якушем та фруктовим наповненням.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,020 кг сіль
0,015 кг дріжджі пресовані
0,620 кг вода
0,300 кг Корент Європа
Наповнювач
0,080 кг родзинки
0,080 кг курага

Спосіб приготування

    Тісто:

    Змішати інгредієнти до отримання однорідного тіста. Наповнювач додати вкінці замісу.

    Температура тіста: 26°C. Вага порції: 1,400 кг. Попереднє вистоювання: 30 хв. Сформувати та виложити у спеціальні хлібопекарні форми круглої форми.

    Кінцеве вистоювання: 60 хв.

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 230°C, з пониженням до 200°C. Час випікання: 60 хв.