

Тістечка
Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.
Міні еклери паризькі
Міні еклери, легке та хрустке тісто.
Міні еклери Пастель
Міні еклерчики з молочно-білою кремовою начинкою зі смаком білого шоколаду та ніжним пастельним декором.
Профітролі Білий оксамит
Заварні тістечка, наповнені ніжним білим кремом. Начинка виходить шовковистою, делікатно солодкою і добре тримає форму. Зверху профітролі щедро вкриті білою шоколадною глазур’ю, яка застигає блискучим шаром, додаючи цим тістечкам елегантності та смакової глибини.
Профітролі Чорний оксамит
Профітролі з шоколадно-вершковим кремом у шоколадній глазурі - елегантний десерт із французьким характером.
Птіфур Айлен
Неможливо встояти перед спокусою скуштувати неймовірне смачне тістечко з ягідно йогуртовим фаджем.
Птіфур Бургунді
Тістечко птіфур ідеально поєднало в собі ніжне тісто сабле з вишневим компоте та нотками ягідного йогурту. Ефектне поєднання різних текстур та смаку.
Птіфур Жаклін
Багате на смак тістечко птіфур з найніжнішим сирковим мусом з нотками солоної карамелі та фруктового компоте з чорної смородини.
Сирник Голландський
Тістечко з сирною начинкою.
Солона карамель
Тягуча карамель на основі шоколаду Тринідад є чудовим доповненням до різноманітних десертів: тістечок, печива, чізкейків, тортів та млинців.
Тарт Тірамісу
Класичний смак тістечка тірамісу в сучасній подачі виробу.
Тістечко Алекс
Мистецтво «каліграфії» по тісту, малюнок "лев".
Тістечко Амаретто
Поєднання різних текстур: хрусткої та м'якої, гармонія смаків.