Тістечка
Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.
Еклер Солона карамель
Еклер із солоною карамеллю — трендовий десерт, інноваційний акцент у класичному форматі.
Еклер Ванільний
Еклер із повітряного заварного тіста з ванільним кремом на основі вершків, покритий білою шоколадною глазур’ю. Витримане поєднання класики та сучасної подачі.
Голландський сирник
Ніжне йогуртово-сирне тістечко.
Яблуневий вальс
Це м'який, весняний вальс смаків: зелений колір бісквіту, легка кислинка крем-сиру й свіжий яблучний шар, що створює відчуття легкої граціозності й радості.
Міні еклери паризькі
Міні еклери, легке та хрустке тісто.
Міні еклери Пастель
Міні еклерчики з молочно-білою кремовою начинкою зі смаком білого шоколаду та ніжним пастельним декором.
Профітролі Білий оксамит
Заварні тістечка, наповнені ніжним білим кремом. Начинка виходить шовковистою, делікатно солодкою і добре тримає форму. Зверху профітролі щедро вкриті білою шоколадною глазур’ю, яка застигає блискучим шаром, додаючи цим тістечкам елегантності та смакової глибини.
Профітролі Чорний оксамит
Профітролі з шоколадно-вершковим кремом у шоколадній глазурі - елегантний десерт із французьким характером.
Профітролі ванільні в шоколадному ганаші
Повітряні заварні тістечка наповнені ніжним заварним кремом зі згущеним молоком. Завершальним акцентом є блискучий шоколадний ганаш, що надає десерту глибини та елегантності.
Птіфур Айлен
Неможливо встояти перед спокусою скуштувати неймовірне смачне тістечко з ягідно йогуртовим фаджем.
Птіфур Бургунді
Тістечко птіфур ідеально поєднало в собі ніжне тісто сабле з вишневим компоте та нотками ягідного йогурту. Ефектне поєднання різних текстур та смаку.
Птіфур фісташковий
Фісташково-малинове мусове тістечко на шоколадному бісквіті - поєднання, яке завжди звучить як симфонія смаку.
