Рецептури Рецептури

Тістечка

Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.

Міні еклери паризькі

Міні еклери, легке та хрустке тісто.

Міні еклери Пастель

Міні еклерчики з молочно-білою кремовою начинкою зі смаком білого шоколаду та ніжним пастельним декором.

Профітролі Білий оксамит

Заварні тістечка, наповнені ніжним білим кремом. Начинка виходить шовковистою, делікатно солодкою і добре тримає форму. Зверху профітролі щедро вкриті білою шоколадною глазур’ю, яка застигає блискучим шаром, додаючи цим тістечкам елегантності та смакової глибини.

Профітролі Чорний оксамит

Профітролі з шоколадно-вершковим кремом у шоколадній глазурі - елегантний десерт із французьким характером.

Птіфур Айлен

Неможливо встояти перед спокусою скуштувати неймовірне смачне тістечко з ягідно йогуртовим фаджем.

Птіфур Бургунді

Тістечко птіфур ідеально поєднало в собі ніжне тісто сабле з вишневим компоте та нотками ягідного йогурту. Ефектне поєднання різних текстур та смаку.

Птіфур Жаклін

Багате на смак тістечко птіфур з найніжнішим сирковим мусом з нотками солоної карамелі та фруктового компоте з чорної смородини.

Сирник Голландський

Тістечко з сирною начинкою.

Солона карамель

Тягуча карамель на основі шоколаду Тринідад є чудовим доповненням до різноманітних десертів: тістечок, печива, чізкейків, тортів та млинців.

Тарт Тірамісу

Класичний смак тістечка тірамісу в сучасній подачі виробу.

Тістечко Алекс

Мистецтво «каліграфії» по тісту, малюнок "лев".

Тістечко Амаретто

Поєднання різних текстур: хрусткої та м'якої, гармонія смаків.