Рецептури Рецептури

Тістечка

Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.

Еклер Солона карамель

Еклер із солоною карамеллю — трендовий десерт, інноваційний акцент у класичному форматі.

Еклер Ванільний

Еклер із повітряного заварного тіста з ванільним кремом на основі вершків, покритий білою шоколадною глазур’ю. Витримане поєднання класики та сучасної подачі.

Голландський сирник

Ніжне йогуртово-сирне тістечко.

Яблуневий вальс

Це м'який, весняний вальс смаків: зелений колір бісквіту, легка кислинка крем-сиру й свіжий яблучний шар, що створює відчуття легкої граціозності й радості.

Міні еклери паризькі

Міні еклери, легке та хрустке тісто.

Міні еклери Пастель

Міні еклерчики з молочно-білою кремовою начинкою зі смаком білого шоколаду та ніжним пастельним декором.

Профітролі Білий оксамит

Заварні тістечка, наповнені ніжним білим кремом. Начинка виходить шовковистою, делікатно солодкою і добре тримає форму. Зверху профітролі щедро вкриті білою шоколадною глазур’ю, яка застигає блискучим шаром, додаючи цим тістечкам елегантності та смакової глибини.

Профітролі Чорний оксамит

Профітролі з шоколадно-вершковим кремом у шоколадній глазурі - елегантний десерт із французьким характером.

Профітролі ванільні в шоколадному ганаші

Повітряні заварні тістечка наповнені ніжним заварним кремом зі згущеним молоком. Завершальним акцентом є блискучий шоколадний ганаш, що надає десерту глибини та елегантності.

Птіфур Айлен

Неможливо встояти перед спокусою скуштувати неймовірне смачне тістечко з ягідно йогуртовим фаджем.

Птіфур Бургунді

Тістечко птіфур ідеально поєднало в собі ніжне тісто сабле з вишневим компоте та нотками ягідного йогурту. Ефектне поєднання різних текстур та смаку.

Птіфур фісташковий

Фісташково-малинове мусове тістечко на шоколадному бісквіті - поєднання, яке завжди звучить як симфонія смаку.