Рецептури Рецептури

Еклер Ванільний

Еклер із повітряного заварного тіста з ванільним кремом на основі вершків, покритий білою шоколадною глазур’ю. Витримане поєднання класики та сучасної подачі.

Тісто

0,100 кг   Еклермікс
0,080 кг   Олія соняшникова
0,100 кг   Вода
0,100 кг   Яйця

Крем

0,075 кг   Зеесан Йогурт
0,120 кг   Вода
0,115 кг   Чоколіна Вайт
0,140 кг   Крем Патіссері Несолодкі

Покриття

0,060 кг   Сатіна Вайт
0,060 кг   Чоколіна Вайт

Спосіб приготування

Тісто:

  • Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на другій швидкості протягом 8 хв.
  • Відсадити на листи та випекти.

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: 180°C.
  • Тривалість випікання: 25-30 хв.

Крем:

  • Зеесан Йогурт розмішати у воді, додати розігріту Чоколіну, а потім збиті вершки.
  • Перемішати до однорідної маси.

Покриття:

  • Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, потім змішати з Чоколіною до однорідної консистенції.
  • Робоча температура покриття 30-32°C.                
Еклер Ванільний