

Яблуневий вальс
Яблуневий вальс
Це м'який, весняний вальс смаків: зелений колір бісквіту, легка кислинка крем-сиру й свіжий яблучний шар, що створює відчуття легкої граціозності й радості.
Тісто
0,700 кг | яйця | |
0,300 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,075 кг | олія соняшникова | |
0,025 кг | вода | |
0,400 кг | цукор | |
0,100 кг | Веселка Зелена |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості. В кінці ввести олію на першій швидкості. Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см).
Параметри випікання:
Випікати при температурі 200°С протягом 6-7 хв.
Крем: Крем-сир перемішати з цукровою пудрою та з'єднати зі збитими вершками. В кінці додати Фрутбері Яблуко. Перемішати до однорідної маси.
Формування виробу: охолоджені бісквіти розрізати навпіл перемастити між собою кремом і порізати на тістечка. Декорувати цим же кремом або за бажанням.
