Рецептури Рецептури

Яблуневий вальс

Це м'який, весняний вальс смаків: зелений колір бісквіту, легка кислинка крем-сиру й свіжий яблучний шар, що створює відчуття легкої граціозності й радості.

Тісто

0,700 кг   яйця
0,300 кг   борошно пшеничне в/г
0,075 кг   олія соняшникова
0,025 кг   вода
0,400 кг   цукор
0,100 кг   Веселка Зелена

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості. В кінці ввести олію на першій швидкості. Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см).

Параметри випікання:

Випікати при температурі 200°С протягом 6-7 хв.

Крем: Крем-сир перемішати з цукровою пудрою та з'єднати зі збитими вершками. В кінці додати Фрутбері Яблуко. Перемішати до однорідної маси.

Формування виробу: охолоджені бісквіти розрізати навпіл перемастити між собою кремом і порізати на тістечка. Декорувати цим же кремом або за бажанням.

Яблуневий вальс