Еклер Шоколадна симфонія
Еклер Шоколадна симфонія
Новий тренд в кондитерці: еклер з шоколадного тіста з вершкво-фісташковою начинкою та шоколадним покриттям.
Тісто
| 0,100 кг | Еклермікс | |
| 0,030 кг | Чоколіна Софт | |
| 0,060 кг | Олія соняшникова | |
| 0,100 кг | Яйця | |
| 0,100 кг | Вода |
Наповнювач
| 0,200 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
| 0,200 кг | Чоколіна Фісташка Класик |
Покриття
| 0,120 кг | Ганаш Чоко Дарк |
Декор
| 0,020 кг | Рисові кульки шоколадні |
Спосіб приготування
Тісто:
- Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв..
- Збивати на третій швидкості протягом 4 хв., після чого додати рецептурну кількість Чоколіни Софт (попередньо розігрітої до температури 35-40°C) та продовжити збивати 1-2 хв. до отримання однорідної маси.
- Відсадити на листи та випекти.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура 190-200°C.
- Ротаційна піч: температура 180-190°C з подачею пари.
- Тривалість випікання: 35-40 хв. (в залежності від тістової заготовки).
Наповнювач:
- Збити вершки та додати розтоплену Чоколіну Фісташку Класик.
- Перемішати до однорідної консистенції.
- Готовим кремом наповнити еклери.
Покриття:
- Ганаш Чоко Дарк нагріти до 40-45°C. та покрити еклери.
- За бажанням можна декорувати різноманітними посипками.
