Рецептури Рецептури

Еклер Шоколадна симфонія 

Новий тренд в кондитерці: еклер з шоколадного тіста з вершкво-фісташковою начинкою та шоколадним покриттям.

Тісто

0,100 кг   Еклермікс
0,030 кг   Чоколіна Софт
0,060 кг   Олія соняшникова
0,100 кг   Яйця
0,100 кг   Вода

Наповнювач

0,200 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,200 кг   Чоколіна Фісташка Класик

Покриття

0,120 кг   Ганаш Чоко Дарк

Декор

0,020 кг   Рисові кульки шоколадні

Спосіб приготування

Тісто:

  • Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв..
  • Збивати на третій швидкості протягом 4 хв., після чого додати рецептурну кількість Чоколіни Софт (попередньо розігрітої до температури 35-40°C) та продовжити збивати 1-2 хв.  до отримання однорідної маси.  
  • Відсадити на листи та випекти.

Параметри випікання:

  • Подова піч: температура 190-200°C.
  • Ротаційна піч: температура 180-190°C з подачею пари.
  • Тривалість випікання: 35-40 хв. (в залежності від тістової заготовки). 

Наповнювач:

  • Збити вершки та додати розтоплену Чоколіну Фісташку Класик.
  • Перемішати до однорідної консистенції.
  • Готовим кремом наповнити еклери. 

Покриття:

  • Ганаш Чоко Дарк нагріти до 40-45°C. та покрити еклери.
  • За бажанням можна декорувати різноманітними посипками. 
Еклер Шоколадна симфонія