Рецептури Рецептури

Кекси

Кекси з різними смаками та текстурами, з додаванням карамелі, шоколадних дропсів тощо.

Кексова паска Кокосова

Пухка, соковита, з яскравим смаком кокоса, ванілі та тонким присмаком вершкового масла.

Паска Бісквітна

Легка та ніжна дрібнопориста структура цієї паски на основі бісквітного тіста, оздоблена шоколадною помадкою. Є чудовою альтернативою традиційній пасці.

Донат оксамитовий сезон

Кексовий донат з нотками ірландської кави, покритий помадкою зі смаком солоної карамелі.

Донат ванільний берег

Кексовий донат з ванільними нотками, покритий білим шоколадом.

Донат Чоко бомб

Кексовий донат з соковитою структурою та приємним смаком чорного шоколаду, покритий шоколадно-фундучною помадкою.

Донат мускатний

Кексовий донат з пряними нотками, покритий молочним шоколадом.

Донат цитрусовий

Кексовий донат з лимонними нотками, покритий білим шоколадом.

Донат трюфельний

Кексовий донат зі смаком трюфелю, покритий темною м'якою помадкою.

Донат Дабл Чоко

Кексовий шоколадний донат з шоколадними дропсами в середині, покритий хрусткою темною глазур'ю.

Донат веганський зерновий

Кексоий донат без вмісту яєць та молока з зерновим наповненням, покритий темною помадкою та насінням.

Донат веганський шпинат-малина

Кексоий донат без вмісту яєць та молока, покритий білосніжною цукровою помадкою та малиною.

Донат шоколадно-банановий

Кексовий шоколадний донат, покритий помадкою з банановим смаком.