

Донат Ягідний йогурт
Донат Ягідний йогурт
Кексовий донат зі смаком ягідного йогурту.
Тісто
1,130 кг | Кекс Йогуртовий | |
0,339 кг | олія соняшникова | |
0,339 кг | яйця | |
0,339 кг | вода |
Покриття
0,300 кг | Сатіна Вайт | |
0,300 кг | Чоколіна Бургунді |
Декор
0,025 кг | малина сублімована зернята |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування:
- Тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 40 г.
Параметри випікання:
- Температура випікання 185°C.
- Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття:
- Розтопити глазур Сатіну Вайт до 40°C та з`єднати з Чоколіною Бургунді до однорідної маси.
- Покрити вироби (робоча температура 35°C).
- Декорувати сублімованими ягодами.
- Охолодити.
